Jarraitu

Etxean gaztain krema egin dugu lehen aldiz:

20-25 gaztain egosi eta 2 sagar, zati txikietan, ontzi batean ipini sutan. 2 basokada ur eta 3 goilarakada azukre gehitu eta irakiten utzi 25 minutuz.

Sutik kendu eta irabiagailuarekin ondo birrindu krema likido lodi bihurtu arte.

Beirazko 2 pote betetzeko lain eman digu.

Bat gosaritarako izango da, mermelada antzera erabiltzeko.

Bestea gaztain-tarta egiteko erabili dugu.

Erakutsi haria

@abodi Gaur gaztaina batzuk bildu ditut eta zure errezetaz gogoratu naiz 😋

@abodi Gaztainak etxeko sagar batzuekin nahastuta krema pixkat egin dugu probatzeko. Oso ona dago, mila esker errezetagatik!

Eman izena elkarrizketan parte hartzeko
Mastodon.eus

mastodon.eus euskararen eta euskal kulturaren komunitatearentzat sortutako Mastodon sare sozialeko euskarazko instantzia bat da.