Eider (r)en bultzada
My first #emacs plugin finally landed on Melpa 🎉

Time to properly announce it :)

My Repo Pins: Move between your git projects quickly.

More information here: https://alternativebit.fr/projects/my-repo-pins/

(sorry for the repost, Mastodon apparently do not handle webp animations, I had to replace it with a gif)

Aspaldiko partez, ogixa egin dogu! Ta oso oso pozik jostailu berrixekin! Beitu emaitza!

do you like this loafs? I hope it! I love my dutch oven! 👏🏻

Errezeta berrixak asmatzen. Olo eta espelta gailetak. Urun integrala. Batzuk txokolate beltzakin estali ta koko apur bat gainetik jarrita.

Working on new sweet recipies. Whole grain spelt and oats cookies. Chocolate and striped coconut coberture.

Eider (r)en bultzada

@eider epaaa,nós tamén facemos pan caseiro, delicioso e aromático, mmm parabéns 💪 :)

Ez gaude betekada asko egiteko moduan baina ogixa egiteko gogoa ez zait joan. Aste pare baterako ogixa prest.

Sourdough loaf for two weeks! Fisrt one, spelt 100%. Second one, oats and integral wheat.

Eider (r)en bultzada
Eider (r)en bultzada

bueno ba lortu duz bermioko kontserbatako miekak, hau da, mendrezkak, hau da, atunen belarridxek, hau da, 'ventresca'-k orduen barikuen eingu kata itsue zuzenien @ekaitz_zarraga eta @eider -egaz:
twitch.tv/zitalko
instagram.com/zitalko/live

Gaur 10 urte hartu nuen besoetan June lehenengo aldiz. Nire bihotzeko printzesa.

Gaur masa egin, bixar ogixa jan. Gaur hiru desberdin egin ditut.

Three loaves in progress.

Gaur ogixa eitxeko eguna da! Ia zelan ateratzen diran. Errezeta berriak, modu berriak. Irrikitan. Kontaukotzuet.

Today I will bake bread. New recipies and techniques! Let’s see! Pictures and feedback later.

Baserriko sagarrekin ta ezpelta urunakin eindako bizkotxo ederra @ekaitz_zarraga ren eskutik.

Home made cake. Apples and spelt. Easy, super yummy!’ 💕 chef Ekaitz!

Eider (r)en bultzada
New bread just dropped!
Experimental #sourdough with wheat flour (zero rye beside the starter). It's different, much softer. Not quite what I thought I'd get, but pretty good. #breadposting

Gaur ogixa eitxia tokau da, ta gaizki dau nik esatia baina inoiz baino hobeto gerau jata.

Today I’ve baked bread. The best time ever.

Eider (r)en bultzada
Eider (r)en bultzada
Eider (r)en bultzada

Erakutsikotzuet zelan geratu dian San Blasak. Oso goxuak gerau jataz. Pena bat @zital ek eruan ezin izana. Hurrengorako eingotzut gehixau.

San Blas is a very typical sweet of duranguesado (Biscay) and part of gipuzkoa. They are baked to celebrate San Blas that is the 3th of Feb. They are like a very big anise-flavored cookie.

Azkenian amak eman zidan. Hamen topatzia imposible.

Erakutsi haria
Erakutsi zaharragoak
Mastodon.eus

mastodon.eus euskararen eta euskal kulturaren komunitatearentzat sortutako Mastodon sare sozialeko euskarazko instantzia bat da.